PAARD VERZAMELD
Equine art gallery

Mijn bronzen beelden worden vertegenwoordigd door Paard Verzameld Equine Art Services. Op deze prachtige website worden kunstenaars van over de hele wereld benoemd die paard gerelateerde kunst maken en aangesloten zijn bij Paard Verzameld. De stijlen zijn zeer divers en achter elk werk schuilt een zeer artistieke, originele kunstenaar. Het is een prachtige plek om geïnspireerd te worden, dus neem vooral een kijkje.

Klik op onderstaande knop om naar de website te gaan.

Paard Verzameld Equine Art Services
Ook ben ik lid als Patron member van de Paard Verzameld Collective. Hier worden vaak kunst gerelateerde evenementen georganiseerd en online challenges gehouden. Hieronder kunt u mijn werk vinden van o.a. de challenges en nieuws over exposities.

EXPOSITIE "Dutch Equine Art Fair"

Een samenwerking tussen Paard Verzameld en Living Horse Museum Amsterdam. Een kunstbeurs waarbij de liefde voor het paard centraal staat in de kunst. Ik ben trots hier deel van uit te maken en kijk met veel plezier terug op deze expositie.


Op de Dutch Equine Art Fair heb ik mogen staan met mijn bronzen veulens. Deze veulens zijn voor mij heel speciaal, en in het bijzonder de twee beeldjes "Brave" en "Pompeï". Deze twee veulens zijn vanuit mijn emotie gemaakt vanwege het verlies van mijn eigen veulen, die ik toen de naam Popmeï heb gegeven. Het was bijzonder om te zien dat het publiek geraakt was door mijn veulens, maar ook door mijn persoonlijke verhaal er bij. Er zijn prachtige ontmoetingen en gesprekken ontstaan die ik voor altijd met me mee zal dragen.

EXPOSITIE "VERHALENVERTELLERS"

Een samenwerking tussen Paard Verzameld en Stichting De Paardenkamp in Soest leidde tot de unieke kunst expositie "Verhalenvertellers" in 2022. Hieraan heb ik met mijn aquarellen deelgenomen.

“Met mijn werken heb ik ingezoomd op de kenmerken van een paard. Wat maakt een paard herkenbaar? Uit mijn eigen ervaring weet ik dat bij het zien van kleine details een paard te herkennen is. Het zien van de aftekening op de neus, een kol of bles, de blik in de ogen, de vacht. Dit alles maakt jou paard, jou paard. Ze worden er mee geboren en sterven ermee. Juist door niet een volledig portret te maken, maar door het op te splitsen wordt het interessanter om naar te kijken en laat het ruimte over voor je eigen verbeelding. Wanneer je als eigenaar naar deze details kijkt zullen de herinneringen weer opleven en de verhalen vanzelf weer verteld worden.”

EXPOSITIE "Love at first sight"

Tijdens de FEI World Championships Pratoni 2022, del Vilvaro (Italië) was er een expositie met een samenwerking tussen Paard Verzameld en Horse Museum Foundation. Een initiatief om de liefde en de band tussen kind en paard te tonen. Ik heb zelf een werk gemaakt, geïnspireerd op mijn jeugd.


Hierbij een link naar een uitgebreid artikel over mijn werk.

https://www.horsemuseumfoundation.org/en/blog-en/%E2%80%9Cterug-in-de-tijd-back-in-time%E2%80%9D-the-three-stages-of-love?fbclid=IwAR3nDYejmVk3dEP9s-RQzO8w3nBHWI8ScW92GbembKz3JRy2dxF5mMcxL48

Challenge 36 - "When all is calm"

“The sound of silence”
Waterverf
21x21cm

"For me tranquil is to be in te moment, to enjoy what you see and really take time to observe and be with your thoughts only.
My horse is really in peace when she is grooming with other horses. When I see her grooming I really enjoy those moments and realize how lucky I am to have a horse who is so special to me. So at that moment I feel tranquil, at peace and grateful for what I have."


Bit x Paard Verzameld cover competitie - "Winter Wonderland"

"Evita"
Waterverf
A4


 
Instagram